Biorezonans seansıyla, sigara içilmesi sırasında alınan frekans, cihaz tarafından ayna görüntüsü olarak ters çevrilmektedir. Sigaradan çevreye yayılmakta olan elektromanyetik titreşim, ters çevrilerek çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilmektedir. Böylece, tam tersi nitelikte olan iki frekansın birbirini yok etmesi sağlanmaktadır. Biorezonans işlemi sırasında, sakinleşme ve rahatlama dışında hiçbir şey hissedilmemektedir.
Yan etkisi var mıdır?
Vücudu sigaranın içerdiği zararlı nitelikteki maddelerden temizlemeyi amaçlayan ve 40 yılı aşkın süredir kullanılmakta olan biorezonans uygulamasının herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.
İçindekiler
Rezonansın vücuttaki etkileri nelerdir?
Klasik biorezonans seansı uygulanması sonrası vücutta hızlı bir şekilde temizlenme gerçekleşmeye başlamaktadır. Vücut sigarayı bir zehir olarak algılamaya başlamakta ve sigara dumanına karşı doğal tepkiler geliştirmeye başlamaktadır. Biorezonans uygulamasıyla, aslında vücutta yıllar içinde nikotine karşı geliştirilmiş olan tolerans hali ortadan kaldırılmakta ve vücudun yeniden sigarayı yabancı bir madde olarak algılamaya başlaması sağlanmaktadır.
Klasik biorezonans seansıyla, insan vücudunda oluşturulan yeni frekans ile sigara içme isteği azaltılmaktadır. Uygulanan terapiyle vücudun sigarayı yabancı bir madde olarak algılaması sağlanmakta ve sigara içme isteği hissedilir derecede azaltılmaktadır.
Biorezonans terapisi uygulamasıyla sağlanan vücutta sigaraya karşı istek duymama hali, nikotin vücuda ısrarla hatırlatılıp tanıtılmadığı sürece kalıcı niteliktedir.
Tek seans yeterli midir?
Klasik biorezonans ile gerçekleştirilen sigara bırakma terapisinde, birçok zaman tek bir seans yeterli olmaktadır. Protokolün vazgeçilmez parçası olan ikinci seans ancak sigara içme isteğinin devam etmesi durumunda ya da ruhsal durumun desteklenmesi gerekliliğinde gerçekleştirilmektedir.
Klasik biorezonans ile vücutta oluşturulan yeni enerjetik duruma adaptasyon oluşması bakımından özellikle ilk 48 saat önemli ve riskli bir yere sahiptir. Bu süre içerisinde kişide şiddetli bir sigara isteği oluşması beklenmez ancak, olası bir sigara isteğine karşı kişinin az ya da çok direnmesi gereken, riskli bir süreçtir. 48 saat bitiminde ise, sigara isteğinin sadece bazı zamanlarda ve hafif nitelikte gerçekleşmesi beklenmektedir.
Destek seansı ne zaman önerilmektedir?
Kişide, 48 saat geçmesine rağmen zaman zaman gerçekleşen ve baş etmekte zorlanılan şiddette sigara içme isteği oluşması durumunda destek seansı önerilmektedir. Destek seansında öncelikle, hangi uygulamaya daha fazla ihtiyaç duyulduğu değerlendirilmektedir.
3 ay boyunca ikinci seans hakkı
Kişi, terapi sonrası 3 ay süresince, vücudundaki tepkiler doğrultusunda gerektiğini düşünerek ikinci bir seans isteyebilmektedir. 3 ay içerisinde kullanılabilecek olan seans hakkı, çeşitli sebepler nedeniyle sigaraya karşı isteğin yeniden başladığının hissedilmesi durumunda yeniden biorezonans terapiye başvurabilme hakkı sunmaktadır. Aynı doğrultuda, 3 ay içerisinde psikolojik sağlığınıza zarar verecek ya da sizi zorlayacak durumlarla karşılaşmanız durumunda, ach çiçekleri ya da farklı rezonans uygulamalarına alınması da mümkündür.
Rezonans terapileri hakkında bilgi almak isterseniz eğer ki; tıklayabilirsiniz.